„Дитабус“ извозва VIP гостите на Годишните музикални награди на БГ Радио, голямото шоу е довечера

Известната транспортна компания „Дитабус“ извозва със закупените наскоро свои нови модерни автобуси и микробуси почти всички VIP гости на Годишните музикални награди на БГ Радио, съобщава информационна агенция „Темпо Нюз“.
Бляскавата церемонията на едно от най–дългоочакваните и уважавани събития на българската музикална сцена е днес спортна зала Колодрума в Пловдив.
Над церемонията работи и международен екип, оглавен от Марвин Дайтман – продуцент и креативен директор. Той е творческият двигател, който стои зад някои от най- пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс Евровизя през последните години. Част от неговия екип са и Рафаел Демонти – светлинен дизайнер и Джулиян Гутиерез – многокамерен режисьор. Сцената, мултимедията и осветлението ще бъдат реализирани от популярната Joker Media.
Като водещ на Годишните музикални награди на БГ Радио за 2021 се завръща Део, който ще бъде домакин на церемонията за шести път, а негова партньорка ще бъде неповторимата поп звезда Поли Генова.
С отговорната задача и мисия за трансферира голяма част от звездните гости до Пловдив и обратно, както и част от техническия екип на мащабното събитие е натоварена известната пловдивска транспортна компания „Дитабус“ („Борера Алфа“), която от година насам въведе иновация за надеждно GPS проследяване на своите трансфери в страната и чужбина.
Така организаторите на предстоящото събитие ще могат да следят онлайн във всеки един момент къде точно се намират VIP гостите на Годишните музикални награди на БГ Радио, които пътуват с автомобилите или бусовете на фирмата и кога точно ще пристигнат до Пловдив. Очаква се пловдивската транспорта компания да извози над 180 гости, технически, помощен и организационен персонал, както и много журналисти.
Изборът на „Дитабус“ („Борера Алфа“) не е случаен. Организаторите се спряли на пловдивската автомобилна компания заради високия професионализъм и качествен обслужване, осигурени са отлично подготвени професионални шофьори с добри езикови познания и преводачески умения.
В „Дитабус“ („Борера Алфа“) организаторите на събитието намерили изключителна коректност, прецизност, за екипа на фирмата клиентът е на първо място, а висококачественият му трансфер е гарантиран, разкриха запознати. С този избор Дитабус“ („Борера Алфа“) затвърждава високото си реноме и утвърдено име на пазара, с които се ползва от години.„организира вече повече от 26 години всякакви видове трансфери за български и чуждестранни клиенти.
Според специалисти, фирмата е сред водещите в бранша, има богати традиции със своя вече 26-годишен опит в сферата на услугите по пътнически превози, трансферите, организиране на пътувания у нас и зад граница и осигуряването на преводачи и професионални шофьори.
Пловдив е в трепетно очакване! На сцената на Колодрума довечера ще изгреят почти всичко любими български изпълнители в Годишните музикални награди на БГ Радио – най – голямото и най – чаканото музикално събитие за българска поп и рок музика в България през последните 20 години.

Дони и Момчил ще открият с ударно шоу, като към тях ще се включат и още български звезди. Най-новите си песни ще представят Mиро, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, 4Magic, Pavell & Venci Venc’, DARA, Михаела Маринова, Графа, WOSH MC, FEEL, Михаела Филева, Любо Киров, Victoria и СкандаУ. P.I.F. ще направят едно много специално изпълнение, което обещава да бъде един от най-емоционалните моменти в звездната вечер.
Слушателското гласуване на сайта на медията – www.bgradio.bg, което определя победителите в 10-те категории приключи снощи.
Билети за Годишните музикални награди на БГ Радио 2021 може на закупите в мрежата на Eventim.
Годишните музикални награди на БГ Радио 2021 се реализират с подкрепата на Община Пловдив като част от Културния календар на града за 2021 година, както и с подкрепата на Vivacom, EasyCredit и NESCAFÉ® Dolce Gusto.

Още за ДИТАБУС („Борера Алфа“) – организира всякакъв вид трансфери на български и чуждестранни фирми, на физически лица в различни браншове – бизнес пътувания, туристически гид, лов, мероприятия по заявка на клиента и др.; трансфери от и до летището.
Компанията предлага още преводачески и консултантски услуги.
„Дитабус“ („Борера Алфа“)  ще ви осигури професионални шофьори с говорим английски, италиански и руски език и при необходимост езикови преводи.

За контакти:  032/ 33 95 91,   0899 96 54 33
0888 37 27 76 /за Viber и WhatsApp/

ditabus@gmail.com или  boreraalfa@abv.bg

ДИТАБУС

Пловдив, ул. Околчица №8

Лице за контакти – Борис Танев

Работно време: от понеделник до петък: 9:00- 17:30

Related posts

Leave a Comment