Д-р Грудев: Гласувах за доброто бъдеще на България, призовавам моите съграждани също да гласуват

Както винаги елегантно и стилно облечен, кметът на Асеновград д-р Христо Грудев заедно със своята съпруга – Магдалена, дадоха своя вот в изборите днес за народни представители в 46-тото Народно събрание и нов Парламент. Градоначалникът гласува сутринта малко след 10:35 часа в секция №28 в града , пише сайтът на асеновградчани – „Асеновград ДНЕС“.
Христо Грудев упражни правото си на глас в днешните парламентарни избори за съставяне на 46-тото Народно събрание в по традиция преди обед в обичайната секция в Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии „Свети Димитрий Солунски“.
Кметът и съпругата му Магдалена бяха посрещнати любезно и с много позитивизъм от секционната избирателна комисия и двесесетина асеноградчани, дошли да гласуват по същото време и в същата секция. Вeднага след като упражни правото си на глас, д-р Христо Грудев отдели място и на медиите: 

„Гласувах, защото искам да имаме работещо Народно събрание, ред и предвидимост. Хората трябва да знаят какво предстои да се случи в близко и по-далечно бъдеще. Това е важно, както за обществото ни, така и за бизнеса. И призовавам всички мои съграждани от община Асеновград да излязат и да упражнят правото си на глас. Имат право на това. А и само от нас, хората, зависи кой ще ни представлява и в управлението на страната, и пред света. Не е сложно, надявам се само да няма опити за вмешателство и манипулация в самия апарат. Но ние, българите, сме дисциплинирани и вярвам, че всички искат нещата да се случват по законовия ред“, посочи, след като упражни своя вот, кметът доктор Грудев.

Той бе придружен от съпругата му Магдалена, която както винаги, бе в стилен тоалет – този път, в летния коралов цвят. „Аз гласувам за доброто бъдеще на България – на нашите деца и внуци. Надявам се наистина държавата ни да бъде подредена и да достигнем европейските стандарти“, каза на излизане от урната Магдалена Грудева.

Related posts

Leave a Comment