Иновативният конкурс Digital Stars избра най-добрите млади таланти в дигиталния маркетинг у нас

Най-добрите млади таланти на България в дигиталния маркетинг бяха избрани по време на националния форум за дигитален маркетинг и онлайн търговия в България – Digital4Plovdiv. Това стана на стилна церемония в Конгресния център на Международния панаир в Пловдив, на която бяха обявени официално победителите в иновативния национален конкурс Digital Stars и наградени.
Най-добрите млади дигитални маркетолози на България – младежи от 18 до 35-годишна възраст, бяха определени в жестока конкуренция от специално близо 30-членно жури от доказани експерта в тази област, което оценяваше кандидатите, разпределени по категории.

Организатори на този нетрадиционен конкурс за млади дигитални маркетолози бяха Internet Media Group и дигиталната компания SEOMAX.

„Целта на подобен конкурс е  да покаже и награди постижения на талантливи млади дигитални маркетолози в България. Подобно отличие ще открие още по-големи възможности за професионална реализация на по-младите специалисти в бранша. Така че, съветвам всички млади специалисти да бъдат смели и да се включат в първото издание на конкурса”, коментира Петър Дяксов – главен инициатор на кампанията и част от организаторския екип Петър Дяксов- един от шефовете на дигиталната компания SEOMAX.

Ето и победителите в отделните категории:

Social Media Marketing – Илияна Дадарова

Content Marketing – Георги Георгиев

Маркетинг стратегии и бизнес развитие – Добромир Генов

Дигитален PR & Influence Marketing – Николета Митева

Творчески маркетинг – Мануела Попова

E-commerce – Виктор Стоилов

Related posts

Leave a Comment