ФК „Тракия 2004“ обяви нов прием за малки футболисти

Trakia1

Футболен клуб „Тракия 2004“ обявява нов прием за набиране на млади футболисти – деца, родени 2004/2005 година за новото футболно първенство. Това обяви изпълнителният директор и главен треньор на пловдивския клуб Слав Славов.

На новопривлечените футболни таланти ФК „Тракия 2004“ предоставя тренировъчна и официална спортна екипировка, модерен футболен терен за провеждане на учебно-тренировъчния процес и квалифицирани треньори.

Освен това клубното ръководство предлага на малките си футболисти и полуинтернатна спортна паралелка в пловдивско училище, като е подсигурило и всекидневен обяд.

Trakia2

„Ние сме изграден клуб с вече над 10-годишна история и с утвърдени традиции. ФК „Тракия 2004“  е редовен член на Българския футболен съюз и ние ежегодно участваме в националните футболни първенства и турнири на страната при подрастващите, организирани от БФС. В момента имаме възможност да привличаме нови малки попълнения и затова обявихме този прием за набиране на нови таланти. Тези, които проявяват интерес и желаят да тренират при нас активно, могат да се обадят за контакти на телефон 0897/615-653“, уточни Слав Славов.

Related posts

Leave a Comment