Престиж: Наши рефери свирят 1/8-финал в Лигата на конференциите

Най-добрите наши футболни съдии – Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Диян Вълков, днес получиха пореден престижен наряд – този път в 1/8 -финалните елиминации в Лигата на конференциите. Българското реферско трио ще съдийства мача реванш на анлийския Уест Хям срещу АЕК Ларнака, от Кипър, съобщава информационна агенция „Темпо Нюз“.
Срещата е в този четвъртък – 16 март, на „Лондон Стейдиъм“ в центъра на британската столица, от 22 часа българско време и се очаква с голям интерес.
Независимо, че в първият мач „чуковете“ спечелиха с комфортното 2:0 в Ларнака след два гола на Михаел Антонио, вече повече от 2/3-ти от билетите на 65-хилядния стадион са продадени.

За четвърти съдия на срещата е определен отново българин – пловдивчанинът Радослав Гидженов.
Съдийски наблюдател на двубоя Уест Хям – АЕК Ларнака е Давид Малколм от Нидерландия, за делегат на УЕФА е определен германецът Йенс Футеркнехт.
Авторитетният наряд на Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Диян Вълков в Лондон идва след поредицата отлични оценки, които получиха в европейските клубни турнири и Шампионската лига миналата година.

Related posts

Leave a Comment