Анкетата на „Темпо Нюз“ за Футболист №1 на Пловдив за 2022-ва продължава, UHLSPORT KEMPA BULGARIA отново подкрепя кампанията

Продължава анкетата на информационна агенция „Темпо Нюз“ и електронния сайт TempoNews.net за определяне на футболист №1 на Пловдив за 2022 година. Допитването е до спортните журналисти и върви с пълна сила, като активността на медиите е похвална.
Има обаче нещо ново – заради голяма натовареност и служебни ангажименти в чужбина, по молба на колеги от няколко местни и национални медии, както на пресслужбите на два клуба, екипът на информационна агенция „Темпо Нюз“ и електронния сайт TempoNews.net реши да удължи срока на гласуването до 27 януари до 23,30 часа.

На базата на предложенията и мненията на журналистите ще бъде направена класация и обявена призовата тройка, според техния вот.
Нека припомним, че в анкетата на „Темпо Нюз“ могат да участват всички журналисти, пишещи и говорещи за спорт от пловдивските медии, както и кореспонденти или репортери на Пловдив за националните медии.
В нея имат право да участват максимално по 3-има представители на една медия, като условието е те в момента да са действащи журналисти.
Нека припомним, че анкетата е на информационна агенция „Темпо Нюз“ и няма претенции да бъде безусловна, единствена или незаменима. Има за цел спортните журналисти да заявят официално своето мнение и позиция, които после да се обобщят и обявят публично.
Класацията ще бъде съобразена единствено с журналистическите мнения и вот.

Тазгодишната анкета „Футболист на годината за 2022“ отново се организира от информационна агенция „Темпо Нюз“  и онлайн изданието ТеmpoNews.net, с активната подкрепа на световната марка за спортна екипировка и спортни аксесоари УЛШПОРТ и лично на Младен Стойчев – представител на компанията за България – Uhlsport Kempa Bulgaria – @uhlsportbg, който и други години е подкрепял нашата кампания.

„Улшпорт“ е световен производител на всякакъв вид спортна екипировка и спортни аксесоари, популярни на всички континенти.
Представителството на Улшпорт в Пловдив – Uhlsport Kempa Bulgaria облича почти всички водещи отбори в България с екипите на тази световна марка.
Защото УЛШПОРТ наистина е световна запазена марка за високо качество, прецизност и истински професионализъм!

За контакти и повече информация:

4023 Пловдив, хотел SPS офис 410,

бул. Освобождение 3

тел./факс : 032 680 497, моб. : 0878 680 457

e-mail: stmladen@abv.bg – Младен Стойчев

Related posts

Leave a Comment