„Дитабус“ въведе иновация с GPS проследяване на своите трансфери

Известната транспортна компания закупи нови модерни автобуси и  микробуси

Любопитна иновация за надеждно GPS проследяване на своите трансфери в страната и чужбина въведе известната транспортна компания  „Дитабус“ („Борера Алфа“). Така клиентите й ще могат да следят онлайн във всеки един момент къде точно се намират техните близки, които пътуват с автомобилите или бусовете на фирмата и кога точно ще пристигнат до крайната точка на трансфера, научи информационна агенция „Темпо Нюз“.
По този начин компанията затвърди високото си реноме и утвърдено име на пазара, с които се ползва от години.„Дитабус“ („Борера Алфа“) организира вече повече от 26 години всякакви видове трансфери за български и чуждестранни клиенти.
Осигурява отлично подготвени професионални шофьори с добри езикови познания и преводачески умения.

Предлага организиране на висококачествени пътувания в страната и чужбина, пътнически превози, трансфери на физически и юридически лица, с осигурени професионални шофьори и езикови преводачи!
Според специалисти, фирмата е сред водещите в бранша, има богати традиции  със своя вече 26-годишен опит в сферата на услугите по пътнически превози, трансферите, организиране на пътувания у нас и зад граница и осигуряването на преводачи и професионални шофьори.
Доверете се на пловдивската превозваческа фирма „Дитабус“ („Борера Алфа“), защото там ще намерите висок професионализъм, съветват експерти в транспортния бранш.
В „Дитабус“ („Борера Алфа“) ще намерите коректност, прецизност, за екипа на фирмата клиентът е на първо място, а висококачественият му трансфер е гарантиран.
Фирмата разполага със собствен транспорт – пътнически и леки автомобили от отлични марки.

За подобряване на качеството на своите транспортни услуги, както и за комфорта на клиентите си, компанията наскоро закупи съвсем нови МПС-та – автомобили, микробуси и автобуси, за превози и пътувания в чужбина и у нас.
ДИТАБУС („Борера Алфа“)  организира всякакъв вид трансфери на български и чуждестранни фирми, на физически лица в различни браншове – бизнес пътувания, туристически гид, лов, мероприятия по заявка на клиента и др.; трансфери от и до летището.
Компанията предлага още преводачески и консултантски услуги.
„Дитабус“ („Борера Алфа“)  ще ви осигури професионални шофьори с говорим английски, италиански и руски език и при необходимост езикови преводи.

За контакти:  032/ 33 95 91,   0899 96 54 33
0888 37 27 76 /за Viber и WhatsApp/

ditabus@gmail.com или  boreraalfa@abv.bg

ДИТАБУС

Пловдив, ул. Околчица №8

Лице за контакти – Борис Танев

Работно време: от понеделник до петък: 9:00- 17:30

Related posts

Leave a Comment