С грижа за здравето: Безплатни консултации на световноизвестен турски уролог


„Здравето е основно и безкомпромисно право на всеки“ – това послание бе изпратено до всички хора от световнопризнатия уролог проф. д-р.Семих Аян, а от MEDICAL PARK ви предлагат да се възползвате от това право напълно безплатно още тази седмица.
Нещо повече –  имате възможност за лична среща със самия него при гостуването му в София през уикенда. На събитието ще може да получите безплатна консултация, която ще се извърши индивидуално на база предоставени от вас медицински документи и изследвания. Единственото, което трябва да направите, е да се обадите и да си запазите час на тел: 0888688805.
Проф. д-р Семих Аян има истински принос за медицината, смятат специалистите.  Ако все още не сте запознати с личността на д-р Аян, то нека ви споделим няколко думи за него. Професионалният му път започва през далечната 1991 г., когато завършва Медицинския факултет към университета Cumhuriyet в Турция, а едва 6 години по-късно той успешно приключва и своята специализация – урология в същия университет.
Практика на проф. д-р Семих Аян изключително динамична и пъстра, което допринася за пожънатите от него успехи. Той е специализирал в детска болница Бостън към Харвардския университет, както и години по-късно към университетска болница Чикаго (САЩ). През  2009 г.е хабилитиран за професор, а понастоящем работи като началник към отделение по урология в болница MEDICAL PARK в Истанбул.

През годините д-р Семих Аян е натрупал редица постижения, които заслужават висока оценка. Именно такава са множеството му сертификати, сред които от Европейска Асоциация за урология, както и медицински лиценз за САЩ (USMLE – full certification). Благодарение на големия си брой международни публикации, неговите думи достигат до хората по целия свят.
Сега имате невероятната възможност да се срещнете с него в София.  Професионализмът на проф. д-р Семих Аян е безспорен, затова моге да го посетите още тази събота – на 12 октомври, за да получите безплатна индивидуална консултация в някоя от следните области:
 – Урология

– Педиатрична урология

– Онкологична урология (тестиси ,простата , бъбреци)

– Бъбречни камъни

– Уголемена простата

– Реконструктивна пластика на уретрата

Събитието ще се проведе в представителния офис на MEDICAL PARK за България, който се намира в гр. София,  ул.”Цар Самуил” №1 партерен етаж, №4 и приветства всеки, който иска да се докосне до ума и таланта на д-р Семих Аян. 

Related posts

Leave a Comment