Среща с диабетната хирургия отблизо – известен турски специалист с безплатни консултации у нас

Стотици хиляди сигурно са чували за известния турския хирург проф. д-р Халил Алъш. А за тези, които не са – ще имат възможност да се запознаят с него и труда му за пръв път в България, на безплатна среща в София, още този петък – 11 октомври.
Поради големия интерес към водещия в своята сфера специалист от Турция, той ще гостува у нас, за да запознае хората отблизо със себе си и своята основна дейност.
Входът е отворен за всеки, който иска да се наслади на няколко интересни и изключително полезни часа.

Кой е проф. д-р Халил Алъш?

Проф. д-р Халил Алъш е ръководител на отделение “Хирургия” към университетска болница MEDICAL PARK FLORYA в Истанбул и е сред водещите специалисти по диабетна хирургия в света. Той се занимава по-конкретно с бариатричната хирургия или още наречена метаболитна, заради връзката  с метаболизма.
За много хора тези термини са чужди, но накратко методът, който проф. д-р Халил Алъш използва, е свързан с драстична загуба на тегло в случаите, в които това е необходимо, което от своя страна води до излекуване на диабет от II-ри тип, тъй като наднорменото тегло е един от основните рискови фактори за развитието му.
Метаболитната хирургия е подходяща за пациенти на възраст от 18 до 70 години.
Ако това ви звучи привлекателно, проявявате интерес към методиката или просто желаете да чуете повече за професора и неговите трудове от самия него, то ви каним на събитието, което ще се проведе абсолютно безплатно на 11 октомври в офиса на MEDICAL PARK в София. Нещо повече – много пациенти с проблеми във вече изброените области ще получат възможност за безплатна индивидуална консултация на база предоставени медицински документации и изследвания.
Стълбичката на успеха
Няма титла, която се постига лесно, а усърдната работа на проф. д-р Халил Алъш е доказателство  за това, че няма невъзможни неща.
В своя професионален път той преминава през редица стръмни стъпала, за да се изкачи там, където е днес. В годините е практикувал като част от екипа на редица прочути болници в Турция, а и по целия свят.
През 2010 г. той получава титлата доцент, а през 2016 г. е хабилитиран като професор. След като получава сертификата за специализация, работи и се обучава в чужбина – ендоскопия, бариатрична хирургия, лапароскопия и роботизирана хирургия.
От 2003 г. се занимава основно с всички видове лапароскопска хирургия (особено хирургия на бариатрична и стомашно-чревна система), диагностично – терапевтични ендоскопски интервенции (гастроскопия, колоноскопия, ERCP, ендоскопска УСГ).
Част от годините труд са побрани в над 70 публикации в турски и международни издания. Освен всичко това, той е член и на редица национални и наднационални организации, които са доказателство за важността на неговата работа и приноса му към тези сфера на медицината. Сред тях са Турската хирургическа асоциация, Асоциацията по травматология и спешна хирургия, Националната асоциация по ендоскопско-лапароскопска хирургия, Дружеството на американските стомашно-чревни ендоскопски хирурзи (SAGES), Европейската асоциация за ендоскопска хирургия (EAES) и редица други.
Трудно бихме намерили правилните думи да го опишем в няколко кратки изречения, но за да разберете повече – заповядайте на 11 октомври 2019 г.  на ул. „Цар Самуил“ 1, партерен етаж, № 4 , където се намира българският офис на MEDICAL PARK.
Ако желаете да си запишете час за безплатна индивидуална консултация, то позвънете на този телефон: 0888688805.

Related posts

Leave a Comment