Звездният PR сър Атанас Лазаров разкри в Пловдив как се постига успех в социалните медии

Питате се как се постига популярност, блясък и публичност в медиите? Как хората да ви разпознават на улицата, а и не само там..?  Всичко това презентира по много интересен и атрактивен начин звездният PR експерт сър Атанас Лазаров, със специална лекция по време на мащабния форум Bulgaria Digital Week, основна част от програмата на Международния панаир в Пловдив.
Столичният PR спец очарова аудиторията, като разкри много тънкостите в тази нетрадиционна и трудна сфера. Впечатляващо, иновативно и много полезно – така може да се оцени представянето на 47-годишния експерт, зодия “Стрелец”.

Как бизнесът ви да бъде разпознаваем и да се откроява пред конкурентите ви ?
Как да печелите повече клиенти?  Как да освежите и вдигнете продажбите си ? – всичко това също бяха темите, предизвикали завиден интерес по време на събитието.
Тайната на тези въпроси се крие в избора на добър специалист по медии и комуникации, и това как да подберем най-добрия PR специалист, разкрива Атанас Лазаров.
И допълва: “Аз обожавам своята работа! Смятам се за гражданин на света, защото пътувам много“.
Наско е роден в китното подбалканско пловдивско селище Първенец, и сигурно затова винаги с удоволствие посещава Пловдив и Пловдивския регион.
Много обича Балкана.
Собственик е на Агенция за публични комуникации ПРофайл и PRofile international, която ряботи активно от години. Той е горд носител е на международната награда „Човек на 21 век“ в областта на медиите и комуникациите,  връчена му лично от тв легендата Иван Гарелов. “Знаменитост на годината” през 2018 та и почетен член е на глобалната модна мрежа – Global fashion network (70 страни), допълвата богатата му визитка. 
Атанас в момента живее в Южна Франция, но много често пътува в Европа и почти винаги намира време да отскочи и до България.
Доскоро, в продължение на 5 години отговаряше за продуктовото позициониране в лайфстайл продукции за мода и красота на двете водещи телевизии  у нас – Nova Tv и bTV.
Лазаров е продуцент, лицензиант и организатор на престижния конкурс “Мистър България“ и първият медиен консултант на Sofia fashion week 2015.  Той е и официален лицензиант на Beirut fashion week на Балканите.
Наско нарича себе си “гражданин на света” и заради многобройните си покани и пътувания зад граница, а марката @pr.lazarov е с над 20 000 последователи от цял свят.
Социалните медии го грабват от преди 3-4 години. Запалва го диетологът на звездите д-р Енджи Касабие в Кайро, Египет.
“За мен няма невъзможни неща в бизнеса, няма бариери”, обича да казва той.  – Не се спира и пред предизвикателството да представя България в Бейрут, Ливан, по време на гала вечерта “Мистър Ливан”.
По покана на д-р Енджи Касабие в България пристигат 26-те претенденти за титлата на Мистър Ливан 2017-та.
„В продължение на 4 дни успяхме да покажем красотите и забележителносите на България, Варна, Пловдив, Велинград и София. разказва Лазаров. – За мен бе важно по този начин да покажем и рекламираме нашата България и накараме все повече туристи от Бейрут да идват тук. По време на официалната церемония 20 минутен репортаж излъчи телевизия MTV Lebanon, за мен това беше много. Направих го, заради България“, допълва експертът.

Официално Лазаров държи правата за представяне на дизайнери от Балканите на Beirut Fashion Week.
Всеки един проект го реализира  с мисъл, креативност и със сърцето си. Наскоро той откри международната изложба “Папагали от три континента” в МОЛ Марково тепе.
Рекламната и медийната комуникация в тандем с Ивелина Начева бе повече от успешна. Бутиковият концерт на Крисия събра над 1500 деца в почивния ден в Пловдив.
“Очарован съм от новия облик на европейската столица на културата -Пловдив и комплиментни за атмосферата, красотата и положителната енергия, разказва той. – Пловдив е един невероятен град, с история, култура и възмосности да бъде сред силно предпочитаните градове от туристите”, допълва  Атанас Лазаров

Related posts

Leave a Comment