Обявяват „Футболист на Пловдив“ за 2018-та, световната марка Uhlsport награждава призьорите

Най-добрият футболист на Пловдив за 2018 година, според спортните журналисти, ще бъде утре – 22 януари. Анкетата на информационна агенция „Темпо Нюз“ и електронният сайт TempoNews.net за определяне на футболист №1 на Пловдив на годината приключи, като в допитването се включиха 47 журналисти от 28 медии и 4-има представители от пресслужбите на пловдивските клубове – ФК Ботев, Локомотив Пд, Спартак и Марица.
На базата на предложенията и мненията на журналистите бе направена класацията и избрана призовата тройка, според техния вот.
В анкетата на „Темпо Нюз“ имаха право да участват всички журналисти, пишещи и говорещи за спорт от пловдивските медии, както и кореспонденти или репортери на Пловдив за националните медии, като условието бе те в момента да са действащи журналисти.
Анкетата е на информационна агенция „Темпо Нюз“ и няма претенции да бъде безусловна, единствена или незаменима.
Допитването имаше за цел спортните журналисти да заявят официално своето мнение и позиция, които да се обобщят и обявят публично.
Класацията бе съобразена единствено с журналистическите мнения и дадения от медиите вот.
Обявяването и награждаването на победителите ще бъде утре – 22 януари от 12 часа в Първо студио на радио Пловдив.
Тазгодишната анкета „Футболист на годината 2018“  отново се организира от информационна агенция „Темпо Нюз“ и сайта  ТеmpoNews.net,  с активната подкрепа на радио Пловдив, на Зоналния съвет на БФС-Пловдив, както отново с горещата подкрепа на световната марка за спортна екипировка и  и  спортни аксесоари Улшпорт – Uhlsport, в лицето на Младен Стойчев – представител на компанията за България.

Обявяването и награждаването на победителите ще е на 22 януари в Първо студио на радио Пловдив и ще бъде предавано пряко по специализираните спортни медии Пловдив Дерби – PlovdivDerby.com, ТрибунаПловдив –  TibunaPlovdiv.bg, както и в социалните медии на още няколко пловдивски сайта.

Related posts

Leave a Comment