„Темпо Нюз“ организира анкета „Изгряваща звезда“ за най-добрите млади таланти на Пловдив от колективните спортове


Екипът на информационна агенция „Темпо Нюз“ и електронният сайт TempoNews.net организират допитване до спортните журналисти за определяне на най-добър и проспериращ млад спортист на Пловдив от колективните спортове за отминаващата 2018-а година.

Инициирането на тази анкета дойде, след като нито един млад пловдивски талант от колективните спортове не намери място дори в десетката на традиционната ежегодна класация на община Пловдив за млади спортисти, в която напълно заслужено първото място спечели голямата ни надеждата в леката атлетика Александра Начева, спечелила титлите от младежката олимпиада и световното до 20 години и среброто на европейското до 18 години в тройния скок.

По наше скромно мнение обаче младите състезатели от колективните спортове в Пловдив като волейбол, футбол, колоездене, баскетбол и др. останаха малко „в тъча“ и недостатъчно оценени, а в тях също има безценни таланти, които заслужават внимание, заради представянето си през годината.


В тази връзка екипът на информационна агенция „Темпо Нюз“ и електронният сайт TempoNews.net  прави анкета за определяне на най-добър и проспериращ млад спортист 18-годишна възраст на Пловдив от колективните спортове за изминалата 2018-а година. Тя е под наслов „Изгряваща звезда“, в която очакваме медите ще дават своя вот до 12 часа на 27 декември т.г. На базата на техните предложения и мнения  ще бъде направена официална класация и обявена призовата тройка, според  техния вот.
В анкетата на „Темпо Нюз“ имат право да участват всички журналисти, пишещи и говорещи за спорт от пловдивските медии, както и кореспонденти или репортери на Пловдив за националните медии.
Анкетата е на информационна агенция „Темпо Нюз“ и НЯМА ПРЕТЕНЦИИ да бъде безусловна, единствена или незаменима.  Тя има да цел спортните журналисти да заявят официално своето мнение и позиция, които после да бъде обобщено и обявено публично.

Related posts

Leave a Comment