Наш бизнес експерт завладя студенти и преподаватели с иновативни презентационни умения


Иновативни презентационни умения пред студенти от Пловдивски университет демонстрира националният експерт по проекти с европейско финансиране Велизар Петров. В качеството си на  изпълнителен директор на Агенцията за регионално развитие с Бизнес център да подпомагане на малки и средни предприятия, той успя да грабне и завладее с лекота иначе взискателната студентска аудитория, като я накара да мисли и участва активно в информационното събитие. То се проведе при голям интерес в зала „Компас“ на университета и събра близо 100 студенти, преподаватели, проектни експерти и медии.

Организирано бе от бившия журналист от Българско национално радио Мишо Гръблев, сега преподавател и докторант в ПУ и бе като част от програмата на неговата Социологическа лаборатория към катедра „Социология и науки за човека“ при Философско-исторически факултет.

Обществено значими теми за развитието и тенденциите на бизнеса в България бяха представени от Велизар Петров под формата на атрактивни презентации. Те предизвикаха много въпроси и коментари сред студентите и преподаватели.

След информационното събитие Петров обеща такива срещи да станат традиция.

ГАЛЕРИЯ

 

Related posts

Leave a Comment