„Темпо Нюз“ обявява баскетболист №1 на сезона, според анкетата на спортните журналисти


Екипът на информационна агенция „Темпо Нюз“ и електронният сайт TempoNews.net, съвместно с клубното ръководство на БК „Академик Бултекс 99“ ще обяват в петък резултатите от анкетата на спортните журналисти за определяне на баскетболист №1 на Пловдив за изминалия състезателен сезон. Това ще станане официален брифинг, който ще се проведе в петък в залата на ресторант „Кичън“ в пловдивския квартал „Кючук Париж“. На него ще присъства победителят в анкетата, както и клубното ръководство на  БК „Академик Бултекс 99“.

В анкетата на „Темпо Нюз“ имаха право да участват всички журналисти, пишещи и говорещи за спорт от пловдивските медии, както и кореспонденти или репортери на Пловдив за националните медии. На базата на Вашите предложения и мнения  бе направена официална класация на призовата тройка, според вота на всички журналисти, участвали в допитването. 

Анкетата е на информационна агенция „Темпо Нюз“ и НЯМА ПРЕТЕНЦИИ да бъде безусловна, единствена или незаменима.  Анкетата бе работна, с цел спортните журналисти да заявят официално своето мнение и позиция, като класацията е съобразена единствено с Вашия вот.

 Благодарим на всички, които подкрепиха нашата идея!

Related posts

Leave a Comment