Писта „Дракон“ приема  първия кръг на автомобилната надпревара „Тайм Атак България“


Писта „Дракон“ в Калояново ще приеме тази неделя първия кръг на автомобилната надпревара „Тайм Атак България“, научи Темпо Нюз.
Състезанието се нарича Bardahl Round 1 и в него могат да участват както пилоти със състезателни автомобили, така и любители.
Subaru Workshop ще награди 3-те най-бързи дами със специално изработени купи, а Dark Wheels Plovdiv пък ще награди призьорите в West Lake Cup.
С това автомобилно шоу се открива тазгодишният шампионат „Тайм Атак България“ , като вторият му кръг ще бъде отново на писта „Дракон“ на 27 май.
Организаторите се надяват на атмосферните условия да бъдат отлични за моторни спортове, защото според синоптици времето през неделя ще бъде благосклонно към състезатели и автомобилни фенове.
До момента над 130 пилоти са заявили участие в първия кръг на „Тайм Атак България“.
Феновете ще могат да се насладят на бързи коли и страхотни пилотски умения, които ще държат нивата на адреналин високи през целия ден. Освен това ще се проведат и множество игри с публиката.
Част от които – жонглиране със сурови яйца, надуване на балони и ходене с вързани крака. Празникът и забавата са гарантирани за малки и големи, обявиха организаторите.
Благодарение на спонсорите на събитието всеки зрител ще има възможност да спечели уникална награда.
Шансовете са ви големи, тъй като наградите не са никак малко, издадоха организаторите.
Dary Travel ще организират „Колело на Предизвикателствата“.
Всеки закупил си билет ще може да се запише за него, написвайки името си на листче и пускайки го в специално предназначената за това урна. Всеки късметлия, който бъде изтеглен, ще трябва да завърти колелото и да изпълни предизвикателството, което му се падне, за да спечели една от следните награди:

– Dary Travel – двудневна екскурзия за двама до Седемте рилски езера

– FTA Auto – безплатно замерване на Дино стенд или карта за 20% отстъпка от услуги и части (без ОЕМ) до края на 2018 г.

– Sofia Karting Ring – 10 ваучера за безплатна 10-минутна сесия по избор на една от 4-те писти в София, Пловдив, Стара Загора или Варна

– Mirafiori Academy – 3 безплатни обучения по време на втори кръг от Тайм Атак България на 27 май, на писта Дракон – Калояново, съвместно с Тайм Атак България, които осигуряват участие в ивента без заплащане на такса

Ако пък случайно не успеете да изпълните предизвикателството си, IR Sportline ще ви зарадват с утешителна награда – ключодържател с логото на Can you beat the clock?.

Освен наградите от „Колелото на Предизвикателствата“, Bardahl са подготвили още множество изненади за зрителите.

За участниците също има много награди осигурени от Dary Travel, Sofia Karting Ring и FTA Auto:

  • Dary Travel – двудневна екскурзия за двама
  • Sofia Karting Ring – 12 ваучера за безплатна 10 минутна сесия в Sofia Karting Ring
  • FTA Auto – безплатно замерване на дино стенд
  • Всеки един участник, който използва гумите West Lake, автоматично участва в West Lake Cup, като отново най-бързите трима ще бъдат наградени със специално изработени купи. БМВ е марката с най-много представители, които са записани до момента за участие – над 50 автомобила. Затова БМВ Клуб България ще награди трите най-бързи БМВ-та със специално изработени купи.

И така – тази неделя – 25 март, писта Дракон – Калояново. Забавата е гарантирана, както за върли почитатели на автомобилните спортове, така и за хора, които просто искат да видят нещо различно.
Цената за входа е 5 лв. на човек, а всеки закупил си билет ще получи еднократен ваучер за 10% отстъпка от IR Sportline.

Related posts

Leave a Comment