Нестандартен семинар „Неслучайните случайности със Стефи Стаменова“ в Пловдив


„Вярвайте в чудото и неслучайните случайности. Те са истински послания за нас“. Това е мотото на известната журналистка и радио водеща Стефи Стаменова, която организира в Пловдив нестандартен семинар обучение „Неслучайните случайности“.
Събитието ще бъде една вълнуваща и много полезна среща-дискусия на тема и ще се проведе на  на 18 март (неделя) от 14:00 часа в Пловдивски културен институт.
Таксата за участие в семинара е символична – само 20 лева, на ако доведете свой приятел – билетът за двама излиза по-евтин – 30 лв.
Мястото в залата ви е гарантирано при предварително записване и заплащане на 50% от сумата на рецепцията на  Пловдивски културен институт, обясниха организаторите.
Посвещавамe този ден на ЧУДЕСАТА! И на “случайните” случки и срещи, които постигат приказен ефект, обяснява Стефи Стаменова.

“Днес изпратих по грешка съобщение на баща си с текст “ОБИЧАМ ТЕ”, вместо на любимия човек. Няколко минути по-късно, получих отговор от татко: “И аз те обичам, тате. Разплака ме от вълнение.”
“Отбих се в книжарница за книги втора ръка и си купих книгата, която ми откраднаха, когато бях дете. Когато я отворих, за моя изненада открих , че това е същата книга, с моето име и посланието за мен от дядо ми. Той беше написал: “Наистина се надявам, че много години по-късно ще попаднеш на тази книга и ще я прочетеш отново!” – това са само примери от забързаното ни ежедневия, но в тях сигурно ще намерите много истина.
На семинара „Неслучайните случайности“ случайно или не, пет човека, които ще присъстват на семинара са родени на 18.03. – т.е. точно на датата, на която ще се проведе събитието. Други приятели пък, ще купят билет за семинара като подарък за рожден ден. И с тях ще се срещнем. Искам да ви разкажа истории от живота на интересни хора, които “случайно” случили се, са го променили кардинално. Ще разкажа и свои лични истории, ще има много изненади, разкрива още Стефи.
И допълва, че и за знаците и посланията, които получаваме ежедневно могат да бъдат разчитани провилно.

За връзка: 032/664433 или
0884 777 050 – рецепция на Пловдивски културен институт, ул. „Иван Перпелиев“ № 5

Related posts

Leave a Comment