..................................................................."Темпо Нюз" е независима електронна медия - национален онлайн всекидневник за новини и четива
Гришо, благодаря ти за голямата радост, с която ме дари, момче! – коментар на Митя ИВАНОВ
By Темпо Нюз On 20 Ное., 2017 At 03:15 PM | Categorized As КОМЕНТАР, СПОРТ | With 0 Comments

Благодаря ти за голямата радост, с която ме дари, Гришо!
Благодаря ти за емоциите, момче!!!
Гледах финала с Давид Гофен снощи заедно с дъщеря ми, вкъщи пред телевизора. Трудно сдържахме  огромните емоции, радвахме се като малки деца след всяка победна точка на нашето момче.
Гришка, не можеш да си представиш колко много радост, огромни положителни емоции и гордост ни донесе, момче! Радвайте се, горди българи!
Този фантастичен успех на Григор Димитров е за България – за всички, които го подкрепяхме и тези, които го плюеха, че не играел за България.
А тази титла Григор я спечели за България, под български флаг, а не под чужд, нали! Въпреки, че е имал доста примамливи предложения от поне 5 други държави да играе за тях! Не само, че ни ги е приел тези оферти, но дори не ги е и изслушал… Това го знам със сигурност!
Това, че е горд българин и играе за България нашето момче отново го доказа, като не пропусна след финала с Гофен пред целия свят отново да подчертае, че българското знаме и българските фенове също са му помогнали за този огромен успех в Лондон.
Друго не искам да коментирам – всичко това, което мислех и чувствах по време на Мастърс-а в Лондон го написах в предишните 3 дни в 3 последователни поста – по време на пътя на Гришо към големия успех!
Коментарите май сега са излишни след тази грандиозна победа на българския спорт!
Шапки долу!
Едно голямо БРАВО, Гришка!

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.