Големият достоен Гришо да влезе в учебниците! – коментар на Митя ИВАНОВ


Гледахте ли мача на Гришо срещу испанеца Пабло Карено Буста? Блестящо, запомнящо се, убедително представяне на нашето момче – 6:1, 6:1? Истински фурия е българинът!
Голям е, нали? Отново го доказа, както срещу Давид Гофен онзи ден, така и снощи срещу нахакания испанец Пабло Карено Буста.
Гришо май скоро трябва да влезе в учебниците! И в училище, и в университета да могат хората да изучават играта и поведението на корта и извън корта на този голям българин!
Гришо, както винаги, така и снощи след мача с Пабло Карено Буста /както междувпрочем и в предишния си победен мач срещу Давид Гофен/, отново не пропусна да каже, че е горд, защото е българин и че ще продължава с гордост да играе за България и прославя родината си!
Аз поне не си спомням някой друг наш спортист или още по-малко наш политик скоро да е заявявал подобно нещо пред света?
Но Григор го казва често и не пропуска при всеки удобен момент да подчертава, че е българин!
Ето и затова той е достоен пример за по-младите. Ето защо той вече е идол на нашите деца!

Защото големият Григор Димитров пише новата спортна история на България!
Пък нека всеки, който разбира, и който не разбира от спорт – визирам там Пецата, Мецата и другите там „разбирачи“, да си говорят и пишат каквото си искат.
Така че, приятели : Тази вечер в 22 часа всички да сте пред телевизорите, защото Григор излиза в полуфиналите на Мастърс-а в Лондон срещу американеца Джак Сок и при победа ще си гарантира третото място в световната ранглиста!
Успех, Гришка!
България е с теб!

You may also like...

Add a Comment