..................................................................."Темпо Нюз" е независима електронна медия - национален онлайн всекидневник за новини и четива
Падна най-големият джакпот в историята на България, пловдивчанин изтегли числата
By Темпо Нюз On 28 мар., 2017 At 11:49 AM | Categorized As АКТУАЛНО, БЪЛГАРИЯ | With 0 Comments

580692
Късметлия от Ямбол спечели най-големия джакпот в историята на България. Печелившите числа за сумата от 12 милиона лева в играта „Големият джакпот“ на Национална лотария бяха изтеглени от легендарния български гимнастик Йордан Йовчев снощи.
В продължение на повече от година никой не успя да спечели невижданата сума. През месец март участниците в играта „Големият джакпот“ получиха два пъти по-добър шанс за спечелване на рекордните 12 милиона лева.
Националната лотария премахна отбелязването на страна на монетата и даде възможност за спечелване на джакпота само с познаването на 6 от 47 числа.

През целия месец участниците могат да се възползват от промоцията в „Големият джакпот“ и да играят единствено със своите любими числа. Увеличени бяха седмичните тегления за първия по големина джакпот в България. Притежателят на джакпота все още е неизвестен, затова нека всички играчи пуснали фиш в Ямбол да проверят талоните си.

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.