„Академик Бултекс 99“ призова пловдивчани за подкрепа в турнира за купата на  България на „Колодрума“

„Желанието ни, а и това на общината, е да напълним залата, да влязат колкото може повече деца, както и да привлечем студентите в града. Знаете, че все още се водим студентски отбор, така че призоваваме всички ВУЗ-ове да ни подкрепят. Искаме да направим празник по трибуните, пък на терена нека да победи по-добрият“, заяви президентът на Академик Бултекс 99 Васил Врачев.
Треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов отговори по доста интересен начин  кой съперник иска да му се падне на четвъртфинала за Купа България по баскетбол.
„Имаше два отбора, които вече ни пожелаха. Това са Ямбол и Черно море. Така че аз си пожелавам за съперник тези, които ни искат. Но и друг ако ни пожелае – няма проблем“, заяви Асен Николов на днешната пресконференция в общината.
И допълни:
„Условията в зала Колодрума са перфектни за баскетбол. Това не е само мое мнение, а и на играчите. Всичко е на високо ниво. Просто няма какво да се коментира по тази тема“.

„Отборът ни е готов за Купа България – това го показват резултатите до момента. Със сигурност ще подходим много отговорно, защото за нас най-важният мач е четвъртфинала, за да сме сигурни, че ще останем до края на турнира“.
Билетите за турнира са на цена от 5 лева на ден (за четвъртфиналите в четвъртък и петък) и 7 лева (за полуфиналите, мача за 3-о място и финала в събота и неделя). Пакетният билет за целия турнир (всички 8 мача) е 19 лева.
Пропуските вече се продават онлайн в мрежата на ticketpro.bg и на място в бензиностанциите OMV в Пловдив.

От днес от 12,00 часа ще бъдат пуснати билети и в магазина на Бултекс 99 на бул. „Васил Априлов“ 31.

Related posts

Leave a Comment