Ясна програмата за турнира за баскеткупата, аннамбъл „Тракия“ открива шоуто в „Колодрума“

picbig_7785
Стана известна програмата на мачовете и телевизионните излъчвания на баскетболния турнир за куп ата на България, чийто домакин е БК „Академик Бултекс 99“, заедно с община Пловдив. Всички срещи ще се играят в ултрамодернатна многофунционална спортна зала Колодрума.

Ето програмата по дни:
16.02.2017г. /четвъртък/

17:15 – четвъртфинал – БНТ HD
20:00 – четвъртфинал – БНТ Свят

17.02.2017г. /петък/

17:15 – четвъртфинал – БНТ HD
20:00 – четвъртфинал – БНТ Свят

18.02.2017г. /събота/

16:15 – полуфинал – БНТ Свят
19:00 – полуфинал – БНТ HD

19.02.2017г. /неделя/

16:00 – среща за 3-4 място – БНТ Свят
18:30 – финал – БНТ HD

Междувременно домакините на проявата обявихау че известният народен ансамбъл „Тракия“ ще бъде гвоздеят в церемонията по откриването на турнира за Купата на България по баскетбол за мъже в пловдивската зала „Колодрума“.
Надпреварата от 16 до 19 февруари и ще приеме 8-те най-добри отбора в Националната баскетболна лига.
Sempal
Домакинът Академик Бултекс 99 в момента е на второ място и заедно с лидера Лукойл Академик е сигурен за Топ 4, което ще му осигури съперник от втората четворка на четвъртфиналите.

Откриването ще бъде между двата от първия ден на турнира. Вече са ясни часовете на срещите по дни, както и телевизиите, които ще ги излъчват. Все още не са утвърдени окончателно цените на билетите.
Предложението е в първите два дни на четвъртфиналите те да бъдат по 5 лв. на ден, тоест и за двата двубоя. За полуфиналите в събота и финалите в неделя се обмисля цена от 7 лв.
Офертата на Община Пловдив и Академик Бултекс 99 за домакинството предвиждаше безплатен вход за всички деца от баскетболните школи в страната. Намерението на организаторите е да предоставят и големи отстъпки за учениците, които желаят да гледат турнира – вход от 1 лв за организирани групи след предварителна заявка и 2 лв. за неорганизирани посещения на учащи се.

Жребият за четвъртфиналите ще се тегли на 13 февруари в пресзалата в „Колодрума“ в присъствието на представители на осемте отбора участници.
Веднага след церемонията се предвижда и пресконференция за журналистите.
Предвидени са множество атракции и игри с публиката.

You may also like...

Add a Comment