Голяма фензона за „Евро 2016“ в центъра на Пловдив

646383Официална фензона за мачовете от европейското първенство по футбол във Франция ще има в Пловдив. Запалянковците в града под тепетата ще могат да се насладят на двубоите в идеалния център – на площад „Централен“ срещу Пощатау, пише Plovdiv24.bg.
Там отваря врати пловдивският „Футбол Парк“, който ще предлага специални футболни емоции между 10 юни и 10 юли, когато най-добрите национални отбори в Европа ще си оспорват трофея по стадионите във Франция.
За първи път в България се прави фензона по европейски стандарти. Такава ще има и в София на стадион „Юнак“ до националния стадион.

„Футбол Парк“ предлага всички удобства от познатите в европейските държави фензони, като атракцията ще е най-големият екран, инсталиран досега за футболно гледане на открито в България.

LED екранът предлага невижданата досега яркост, с която ще могат да се гледат приятно и без напрягане дори мачовете от 16 часа.

Фензоната е официално лицензирана според критериите на УЕФА, а телевизионното излъчване ще се осъществява от двете телевизии – БНТ и „Нова“, които ще излъчат всичките 51 мача от първенството.

Входът за фензоната е безплатен. В нея са организирани редица развлекателни футболни игри и множество награди от спонсорите.

Работното време е от 12 до 00,30 часа.

Related posts

Leave a Comment