Пловдив посреща Новата година с много песни, танци и веселие на площада

Nova Good-3
С много песни, танци и веселие на площада по традиция ще бъде посрещната Новата година от пловдивчани и гостите на града. За целта вече е изградена открита сцена на площад „Стефан Стамболов“, пише сайтът „Пресцентър Пловдив“.
За поредна година община Пловдив планира атрактивна новогодишна илюминация, която ще бъде изпълнена от три водещи пиротехнически екипа на фирми от София, Пловдив и Бургас. Продуктите са гаранция за модерни ефекти, сигурност и много забавление.
Илюминацията над града ще се изпълни от три огневи точки – площада пред община Пловдив, Сахат тепе и хълм Бунарджика.
Иначе новогодишният купон на 31 декември 2015 год. започва да се вихри още в 22.00 часа с концерт на рокгрупа „Кикимора“, Николо Коцев и Йорн Ланде.
От 23.30 часа започва посрещане на Нова година с фолклорен ансамбъл „Тракия“, излъчване на живо на новогодишното приветствие на президента Росен Плевнелиев.
След като прозвучи химна, ще последва и красивата празнична заря.
Точно в 0 часа започват празнични илюминации и новогодишно хоро с Фолклорен ансамбъл „Тракия“, а половин час по-късно световния шампион по бийтбокс Александър Деянов, по известен като SkilleR, ще наелектрезира обстановката с невероятните си изпълнения.
Около 1 часа пък започва концертът на известния поп изпълнител Любо Киров, който също на откритата сцена на площад „Стефан Стамболов“ ще пее за пловдивчани и гостите на града.
В 1.30 часа започва диджей – шоуто на Dj Goovy, на което танците ще продължат да се вихрят под такта на най-нашумелите световни хитове.

You may also like...

Add a Comment